Administratiekantoor Kesteren

Zoek je een administratiekantoor in Kesteren of omgeving? Van Blijderveen is de juiste partner en heeft door haar verscheidenheid aan klanten een brede kennis binnen de meest uiteenlopende branches. Je wilt natuurlijk passend advies van iemand die weet hoe jouw bedrijf en afzetmarkt in elkaar zitten. Doe je zaken in Kesteren en omgeving of daarbuiten? Bij Van Blijderveen helpen wij je graag verder.

Fullserivce administratiekantoor Kesteren

Het beeld van een administratiekantoor is vaak dat men zich vooral richt op de financiële stukken en administratieve handelingen. Dat is echter slechts een klein onderdeel van wat Van Blijderveen je te bieden heeft. Klanten uit Kesteren en omgeving die van onze diensten gebruik maken weten dit inmiddels. Of het nu gaat over personeelsvraagstukken, investeringsmogelijkheden, overnames, fiscaal advies of financiële zaken in de privésfeer, dit hoort allemaal tot het kennisgebied van Administratiekantoor Van Blijderveen. 

Sterk in Kesteren

Van Blijderveen is gevestigd in Lienden en heeft een sterke regiofunctie. Veel bedrijven uit (met name) Kesteren weten de weg naar ons te vinden. Als administratiekantoor moet je niet alleen vaktechnische kennis hebben. Een goed kantoor is thuis in de regio en weet welke factoren een rol spelen bij toekomstige beslissingen. Ons kantoor beschikt over een groot netwerk in Kesteren en omgeving en wij kunnen snel inspelen op actuele zaken. Een maatwerkaanpak die het werk van Administratiekantoor Van Blijderveen direct heel betrokken maakt bij jouw onderneming. 

 

Vooruitstrevend en modern

Digitaal boekhouden is sterk in opkomst en zorgt voor een grote mate van gemak. Van Blijderveen biedt elke klant de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Hierbij werkt het administratiekantoor samen met diverse platforms. Zo kun je, als je overstapt naar Van Blijderveen, gewoon je eigen pakket behouden. Ontdek nog meer voordelen van dit administratiekantoor in de regio Kesteren. 

Waarom
Van Blijderveen

  • Volledig ontzorgdVolledig ontzorgd
  • Proactief in adviesProactief in advies
  • Specialist voor MKBSpecialist voor MKB
  • Eenvoudig overstappenEenvoudig overstappen