Ons kantoor

Van Blijderveen is een administratiekantoor met een simpel uitgangspunt: samen ondernemen is samen geld verdienen. Dat is wat iedere ondernemer drijft. Ook ons. Daar gaan we heel ver in. Verder dan in je huid kruipen. Naast het nodige bedrijfsbezoek gaan we ook met je mee op pad. Gewoon om te zien, voelen, ruiken, proeven en ervaren waar jij als ondernemer mee bezig bent. Waar je tegen aanloopt. Om jouw uitdagingen tot de onze te maken. Met als doel onze samenwerking te verdiepen. Dat is de basis voor het meest passende en complete financiële advies. Het is onze intentie om jou daar vervolgens zo veel mogelijk profijt van te laten hebben.

 

van blijderveen team

 

Continuïteit
Natuurlijk wil je de voortgang van je bedrijf waarborgen. Vanzelfsprekend reken je er daarom op dat jouw administratie tot in de puntjes en achter de komma verzorgd is. Dat is één van de pijlers van het succes van je onderneming. Daar horen allerlei rapportage- en aangifteverpichtingen bij. Dat financiële management doen wij graag voor je. Daarom is het voor iedere ondernemer fijn om te bedenken dat wij daarmee de rots in je financiële branding zijn. Kun jij je mooi richten op waar je goed in bent.

 

Persoonlijk
Wil je persoonlijk contact en een intensieve begeleiding? Dan ben je bij Van Blijderveen aan het juiste adres. Laat je financiële rompslomp met een gerust hart aan ons over. Ons hart gaat daar sneller van kloppen. Door samen met jou te ondernemen en altijd bereikbaar te zijn, zorgen wij voor korte lijnen en komen we direct in actie. Voor jou. Test ons: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

 

Contact
Heb je vragen over een belastingaanslag? Ben je benieuwd naar wat jouw cijfers je eigenlijk willen vertellen? Behoefte aan een second opinion? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of gewoon even langskomen bij ons administratiekantoor in Lienden. Praten kan altijd.

Waarom
Van Blijderveen

  • Volledig ontzorgdVolledig ontzorgd
  • Proactief in adviesProactief in advies
  • Specialist voor MKBSpecialist voor MKB
  • Eenvoudig overstappenEenvoudig overstappen