Boekhouder Buren | Van Blijderveen

Een boekhouder is je rechterhand als het aankomt op advies en begeleiding. Dan wil je natuurlijk dat hij of zij de regio (Buren in dit geval) goed kent. De cultuur van Buren en omgeving, maar ook collega-ondernemers en het onmisbare zakelijke netwerk. Van Blijderveen is gevestigd in Lienden en kent, als actieve boekhouder, de regio Buren en de kenmerken van deze markt heel erg goed.

Onderscheidend in Buren en omgeving

Maar een boekhouder is meer. Persoonlijke betrokkenheid en kennis van zaken maken het verschil. Niet alleen achteraf de cijfers beoordelen, maar doorlopend sturen op de actualiteit. Wekelijks rapporteren en als boekhouder naast de ondernemer staan. Van Blijderveen bedient veel klanten uit Buren en omgeving en onderscheidt zich met name op het gebied van vooruitdenken. Meer dan alleen de zaken financieel op orde brengen met de gebruikelijke rapportages, maar ook personeelszaken, investeringskeuzes en juridisch advies behoren tot het kennisgebied van Van Blijderveen.

Overstappen is makkelijk

Het overstappen naar een andere boekhouder klinkt vaak als een grote stap. Heb jij een boekhouder in Buren of in die buurt en wil je de overstap maken? Dan ontzorgen wij jou en je bedrijf volledig. Van Blijderveen kent als geen ander de te nemen stappen en helpt jou en je bedrijf bij een geruisloze overgang. Vaak is dit juist het moment om een nieuwe start te maken en jouw administratieve processen anders te gaan inrichten. Anders nadenken over je boekhouding en puntsgewijs goed advies. 


Ben je gevestigd in Buren of omgeving en wil je eens een oriënterend gesprek met Boekhouder Van Blijderveen uit Lienden? Neem dan contact met ons op.

Waarom
Van Blijderveen

  • Volledig ontzorgdVolledig ontzorgd
  • Proactief in adviesProactief in advies
  • Specialist voor MKBSpecialist voor MKB
  • Eenvoudig overstappenEenvoudig overstappen