Boekhouder Lienden | Van Blijderveen

Boekhouder van Blijderveen verzorgt de bedrijfsadministratie voor ondernemers. Je kunt je administratie in het geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan de boekhouder in Lienden. Wij werken voor zzp’ers en bedrijven tot zo’n 25 medewerkers. In zee gaan met Boekhoudkantoor Van Blijderveen uit Lienden betekent dat je verzekerd bent van deskundig en proactief advies. Blijderveen zorgt voor wekelijks inzicht in je cijfers en de ontwikkelingen in je onderneming. We gaan als boekhouder in Lienden verder dan financieel advies en ondersteunen je ook in bedrijfsmatig advies. Wij werken als boekhouder op basis van een abonnement of op flexibele basis.


Scannen, herkennen en inlezen met slimme software

Wat je ook kiest, het boekhoudkantoor in Lienden beschikt over de beste en meest moderne software en werkt volgens het principe scannen, herkennen en inlezen. De software beschikt namelijk over een slimme scan- en herkenformule. De software bespaart tijd, want het is met deze software mogelijk facturen in te lezen in je administratie zonder dat je die er zelf nog aan toe hoeft te voegen. De automatische herkenning van de software is nagenoeg 100 procent en de software onderschept ook nog eens dubbele en spookfacturen. Door te werken met deze software kan kostbare tijd bespaard worden, tijd die ingevuld kan worden met deskundig advies. Zo heb je steeds inzicht in de bedrijfsprocessen en kun je maatregelen nemen als dat nodig is. Uiteraard betekent zakendoen met boekhouder Van Blijderveen uit Lienden dat je tussentijdse rapportages krijgt en daardoor steeds inzicht hebt in de verschillende bedrijfsprocessen en hier op kunt anticiperen. Bovendien blijven verrassingen en tegenvallers op deze wijze uit.


Boekhouder Lienden: Ook op arbeidsrechtelijk gebied uw vraagbaak

Ook op arbeidsrechtelijk vlak kunnen wij je steeds op deskundige wijze bijstaan als het gaat om onderwerpen als contracten voor bepaalde en onbepaalde tijd en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voordelen van boekhouder Lienden van Blijderveen

Boekhouder Van Blijderveen uit Lienden kent de markt en de cultuur van de regio als geen ander. Wij houden van een persoonlijke aanpak en hanteren korte lijnen waarbij we altijd bereikbaar zijn. Wij geloven in de kracht van samenwerking en staan naast de ondernemer.

Waarom
Van Blijderveen

  • Volledig ontzorgdVolledig ontzorgd
  • Proactief in adviesProactief in advies
  • Specialist voor MKBSpecialist voor MKB
  • Eenvoudig overstappenEenvoudig overstappen