Boekhoudkantoor Lienden

Boekhoudkantoor van Blijderveen verzorgt de bedrijfsadministratie voor ondernemers. Je kunt je administratie in het geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan dit Boekhoudkantoor in Lienden. Wij werken voor zzp’ers en bedrijven tot zo’n 25 medewerkers. In zee gaan met Boekhoudkantoor Lienden betekent dat je verzekerd bent van deskundig en proactief advies. Van Blijderveen uit Lienden zorgt voor wekelijks inzicht in je cijfers en de ontwikkelnigen. We gaan als boekhoudkantoor verder dan financieel advies maar ondersteunen je ook in bedrijfsmatig advies. Wij werken als boekhouder op basis van een abonnemnet of op flexibele basis.


Scannen, herkennen en inlezen met slimme software

Wat je ook kiest, het boekhoudkantoor in Lienden beschikt over de beste en meest moderne software en werkt volgens het principe scannen, herkennen en inlezen. De software beschikt namelijk over een slimme scan- en herkenformule. Dit bespaart tijd, want het is met deze software mogelijk facturen in te lezen in je administratie zonder dat je die er zelf nog aan toe hoeft te voegen. De automatische herkenning van de software is nagenoeg 100 procent en de software onderschept ook nog eens dubbele en spookfacturen. Door te werken met deze software kan kostbare tijd bespaard worden, tijd die ingevuld kan worden met deskundig advies. Zo heb je steeds inzicht in de bedrijfsprocessen en kun je passende maatregelen nemen. Uiteraard betekent zakendoen met boekhoudkantoor Van Blijderveen uitLienden dat je tussentijdse rapportages krijgt en daardoor steeds inzicht hebt in de verschillende bedrijfsprocessen en hierop tijdig kunt anticiperen. Bovendien blijven verrassingen en tegenvallers op deze wijze uit


Boekhoudkantoor Lienden: Ook op arbeidsrechtelijk gebied uw vraagbaak

Ook op arbeidsrechtelijk vlak kan Van Blijderveen jou steeds op deskundige wijze bijstaan. Denk aan onderwerpen als contracten voor bepaalde en onbepaalde tijd en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voordelen van boekhouder Lienden van Blijderveen

Het Boekhoudkantoor in Lienden kent de markt en de cultuur van de regio als geen ander. Wij houden van een persoonlijke aanpak en hanteren korte lijnen waarbij we altijd bereikbaar zijn. Wij geloven in de kracht van samenwerking en staan naast de ondernemer.

Waarom
Van Blijderveen

  • Volledig ontzorgdVolledig ontzorgd
  • Proactief in adviesProactief in advies
  • Specialist voor MKBSpecialist voor MKB
  • Eenvoudig overstappenEenvoudig overstappen