Regiobank Van Blijderveen - Van Wijngaarden Finance

Wij zijn jouw bank in de regio Lienden en omstreken, een nuchtere bank in jouw buurt. Waar je terecht kunt voor sparen, betalen, alles! De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij jou staat. Daar zijn wij trots op!

 

Bij RegioBank kun je altijd even binnenlopen. Of je nu een grote of kleine vraag hebt en wat je financiële situatie ook is. Bij ons ben je geen rekeningnummer, maar helpt een lokale zelfstandige adviseur jou persoonlijk. Iemand die weet wie jij bent. Iemand die de tijd neemt voor jouw vragen, maar ook voor een kopje koffie of thee. Zo kun je vertellen wat jou bezighoudt. En kunnen wij je een passend advies geven.

 

Wij voelen ons verbonden met de omgeving. Wij spreken dezelfde taal en hebben dezelfde behoeftes. Wij zetten ons in voor lokale verbondenheid en dragen actief bij aan de levendigheid binnen de lokale gemeenschap. Zo vinden wij het belangrijk dat iedereen een bank in de buurt heeft. Je vindt ons op de bekende plaats en met de bekende gezichten. Wel zo vertrouwd.

 

RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen. Een bank waar vakmensen werken die waarmaken wat ze zeggen. RegioBank is een bank voor mensen die persoonlijk contact en een kantoor dichtbij op prijs stellen. Voor mensen die zelf willen kiezen, of ze hun bankzaken persoonlijk bij ons op kantoor of zelf vanuit huis via internet of met een mobiele app regelen.

 

Wij zijn bezig met zaken die voor jou belangrijk zijn. Vooral luisteren en begrijpen wat jij wilt. Wij brengen je financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat je goede keuzes kunt maken en een goed gevoel hebt over je geldzaken. Daar staan wij voor.

KLIK HIER VOOR ONZE PERSOONLIJK PAGINA >>>

Waarom
Van Blijderveen

  • Volledig ontzorgdVolledig ontzorgd
  • Proactief in adviesProactief in advies
  • Specialist voor MKBSpecialist voor MKB
  • Eenvoudig overstappenEenvoudig overstappen